Uns 200 joves tennistes juguen en el novè Torneig de Nadal Babolat

Pol Feuillerat i Claudia Hoste, en categoria infantil; David Ayguavives i Ana Giraldi, en aleví, i Max Alcalá i Bruna Casasampere, en benjamí, els campions d'aquesta prova del Club Esportiu Valldoreix

Pol Feuillerat i Claudia Hoste, en categoria infantil; David Ayguavives i Ana Giraldi, en aleví, i Max Alcalá i Bruna Casasampere, en benjamí, són els campions de la novena edició del Torneig de Nadal Babolat de tennis. Aquest campionat, que s'ha jugat en la modalitat d'individuals i forma part del calendari de torneigs de la Federació Catalana de Tennis, s'ha jugat al Club Esportiu Valldoreix, del 15 al 30 de desembre. Tots els guanyadors eren caps de sèrie, menys David Ayguavives, que era el cap de sèrie número 5 del torneig en la categoria aleví masculí.

200 tennistes
Hi han participat un total de 200 nens i nenes, en les categories benjamí (fins a 10 anys), aleví (de 10 a 12 anys) i infantil (de 12 a 14 anys). Els campions i subcampions de les tres categories han rebut un trofeu i, a més, diferents obsequis com material esportiu de la firma Babolat i llibres, gentilesa de Círculo de Lectores. En el cas dels benjamins, els jugadors més petits del torneig, els campions i subcampions també s'han endut joguines de la casa IMC. Sonia Delgado ha estat la jutgessa àrbitra d'aquest campionat per a jugadors federats, i Roger Badia, el director del torneig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem