contingut promocionat
Gastronosfera

Arrenca la Ruta de les Tapes a Sant Cugat

La Ruta de Tapes per Sant Cugat, organitzada per Gastronosfera, se celebra entre aquest dijous 15 de setembre i el diumenge, 25

La quarta edició de la ruta de Tapes per Sant Cugat dóna el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre i s'allargarà durant 11 dies, fins al pròxim diumenge 25. 

La cita, organitzada per Gastronosfera, ofereix un recorregut de 38 propostes culinàries per tot el municipi.

Com en les anteriors edicions, els 38 establiments participants oferiran una tapa acompanyada d'una canya o un quinto d'Estrella Damm per un preu de 2,50€. 

La ruta al minut

Enguany s'ha celebrat la 4a edició de la ruta de tapes FOTO: Cedida

La ruta de Tapes per Sant Cugat es pot seguir al minut a través de l'aplicació mòbil de Gastronosfera o de la seva pàgina web

En aquesta, els usuaris trobaran el mapa detallat de la ruta de tapes, les dades de cada establiment i tota la informació de la tapa que ofereix cada bar o restaurant. 

A més, a través de les xarxes socials i la pàgina web, el TOT oferirà un seguiment de la cita amb les millors imatges i vídeos dels 'moment tapes'. 

Totes aquelles persones que participeu en la ruta podeu compartir el vostre 'moment tapes' a través de les xarxes socials i l'etiqueta #santcugatvadetapes

La millor tapa

La tapa guanyadora de l'edició anterior, elaborada per l'establiment The Police 080 FOTO: Gastronosfera

Com ja és tradició, la quarta ruta de tapes per Sant Cugat arriba acompanyada pel concurs per trobar la millor proposta culinària.

I és que els assistents podran votar, en qualsevol dels 38 establiments, per la tapa que més els hagi agradat. 

D'entre tots els participants, Gastronosfera sortejarà un sopar a un restaurant amb estrella Michelin per a dues persones. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem