Primer brindis de tapes

Comença el 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Avui ha estat un dia llarg. Finals de setmana, amb la vista posada ja al divendres i a tot el cap de setmana. El típic dia que comença amb reunions molt aviat al matí i enganxa una cosa rere l'altra. Però una trucada d'una bona amiga m'ha fet agafar forces per tot i més: em deia que s'animava a fer unes tapes i unes cerveses després de la feina!

He canviat la visita al sofà i la sèrie de rigor (i qui sap si una pizza al forn) per una bona tapa i una bona canya de cervesa Damm. Des de fa dies que ja pensava en aprofitar aquests dies i fer tapes, però no pensava fer-ho avui! Hem tastat la tapa de La Plaça, aquella típica que, d'una sola mossegada, ja te la menges. Boníssima. Curta, sí, però boníssima!

I tot això amb una canyeta Damm i, com no podia ser d'una altra manera, amb una bona conversa entre amigues en un emplaçament inigualable. Això de les tapes i les cerveses crec que enganxa, ara en faria una altra, i una altra, i una altra... Demà més (i qui sap si millor!).

Una tapa per cada dia

La tapa que hem tastat. Restaurant La Plaça

Aquest cap de setmana i el següent, la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixes tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm.

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag #SantCugatVaDeTapes). 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem