contingut promocionat
Catalonia

 

Et descobrim aquest menjador vestit amb rajoles que reprodueixen la fusta

Les rajoles que simulen fusta són molt resistents, combinen amb facilitat amb qualsevol estil i existeixen en una amplíssima gamma d'acabats

Les rajoles que reprodueixen la fusta ofereixen una gran resistència de manera què és la millor solució per vestir els terres en habitatges amb famílies amb infants o mascotes o per aquelles persones que busquen una gran durabilitat en els materials. El parquet ceràmic suporta l'aigua, la humitat, l'abrasió i el ratllat i ofereix una gran duresa davant dels cops. A més tampoc necessita ni polits, ni encerats i gairebé no requereix manteniment, ja que pot netejar-se amb qualsevol producte de neteja. Tampoc perd color amb el temps i no envelleix i existeix una gran varietat de colors, mides i acabats.

Aquest porcelànics es poden instal·lar a tota la casa per aconseguir un efecte de continuïtat molt atractiu i acollidor com en aquest projecte elaborat amb materials de Catalonia Ceràmica de la marca Marazzi.

  Visita les nostres botigues!


El gran avantatge d'aquest tipus de terres és que es poden instal·lar en qualsevol estança de la casa com banys i cuines degut a la seva resistència i duresa, però també en el dormitori, el saló o el menjador. I si optes per l'exterior, hauràs de triar un model antilliscant per a més seguretat.

 

El menjador des d'un altre perspectiva FOTO: Cedida

El menjador des d'un altre perspectiva FOTO: Cedida

El parquet ceràmic s'ha instal·lat a la cuina i al menjador  FOTO: Cedida

El parquet ceràmic s'ha instal·lat a la cuina i al menjador FOTO: Cedida

Els professionals del material per a la construcció

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

  Visita les nostres botigues!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem