contingut promocionat
Catalonia

 

L'inodor Geberit AquaClean arriba amb descomptes a tots els showrooms de Catalonia Ceramic

La nova peça del Catalonia Selection garanteix una higiene molt delicada a través d'un suau fil d'aigua vaporitzada que es projecta en forma d'espiral i assegura una higiene eficient i sostenible

El Catalonia Selection, la iniciativa de Catalonia Ceramic que té per objectiu donar a conèixer marques noves i consolidades, així com les darreres novetats en el sector de la construcció, ofereix, durant tot aquest mes de juliol l'inodor Geberit AquaClean Alba a uns preus molt especials. La nova peça del Catalonia Selection, es comercialitza tant per a particulars com per a professionals i es pot adquirir en els cinc showrooms de Catalonia Ceramic que estan situats a Sant Cugat-Cerdanyola, Barcelona, Sabadell, Cornellà de Llobregat i Premià de Dalt. A més, el nou vàter s'entrega amb descompte de manera ràpida i fins a exhaurir existències.

 

  Visita les botigues!

 

El Geberit AquaClean Alba a un preu irresistible

Així, i durant tot aquest mes, podràs aconseguir el vàter bidet Geberit AquaClean Alba dotat d'unes increïbles prestacions a través de la seva tecnologia WhirlSpray. Un sistema capaç de garantir una higiene extremadament delicada i profunda mitjançant un suau fil d'aigua vaporitzada que es projecta en forma d'espiral i que assegura una higiene més eficient i sobretot sostenible, ja que no cal fer servir paper. 

A banda, i si compres ara el Geberit AquaClean Alba, podràs aconseguir un descompte directament de Geberit.


Experts en materials i solucions constructives

Catalonia Ceramic compta amb cinc showrooms ubicats a Barcelona, Sant Cugat-Cerdanyola, Sabadell, Cornellà i Premià. Des de 1986, s'ha posicionat com l'empresa líder en la venda i distribució de materials i solucions per a la construcció a Catalunya. El seu extens catàleg inclou marques de prestigi, nacionals i internacionals, on destaquen les millors solucions per a paviments i revestiments, sanitaris i accessoris, aixetes i lavabos, dutxes i banyeres, a més d'una àmplia gamma de materials de construcció i ferreteria.

 

  Visita les botigues!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem