Jack Beds, l'empresa que busca revolucionar el sector del descans

Jack Beds es va fundar fa quatre anys per una "necessitat de tenir cura de la qualitat d'aquest sector, fugint de les ofertes i cuidant al client en tot moment"

Jack Beds la marca especialitzada en descans amb botigues a Sant Cugat, vol revolucionar el sector del descans. Així ho han explicat els responsables de la marca aquest 5 d'abril, en la Press Day a la seva flagship store de Barcelona, en la qual s'han reunit diferents influencers relacionades amb l'esport i el ioga. Durant l'acte van presentar la marca i els seus productes de la mà de la model, Verónica Blume. L'empresa es va fundar fa quatre anys per una "necessitat de tenir cura de la qualitat d'aquest sector, fugint de les ofertes i cuidant al client en tot moment". I és que Jack Beds, ofereix la seva pròpia marca de productes de descans d'alta gamma, de fabricació nacional i logística pròpia per assegurar la màxima experiència del client.

"Volem que el nostre client surti amb un matalàs personalitzat a les seves necessitats", ha indicat el CEO de Jack Beds, Alejandro Arrufat. Actualment, compten amb 8 punts de venda, dos d'ells a Sant Cugat, i el seu principal objectiu és consolidar-se a Barcelona amb les seves boutiques, on ofereixen una atenció personalitzada, propera i amb servei postvenda. Durant l'esdeveniment, la model Veronica Blume va assenyalar la importància al descans. "Vivim en un món hiperestimulat i un bon descans és la clau". Per finalitzar l'acte es va fer una sessió de mindfulness, una pràctica ideal per fer-la abans d'anar a dormir i descansar plenament.

Per què Jack Beds?

Alejandro Arrufat, CEO de Jack Beds, prové d'una família de sastres, el seu avi Josep Maria Arrufat Capdevila va ser qui li va marcar les bases de l'atenció al detall i la qualitat dels productes, especialment en els teixits. El nom de l'empresa és un tribut al seu avi.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem