contingut promocionat
Catalonia Ceramica L

 

Per què els lavabos de color negre s'han convertit en tendència?

Un lavabo que destaca per la seva elegància i sobrietat i que pots trobar a Catalonia Ceràmica

Els lavabos de color negre és una de les tendències del moment. Un color perfecte per habitatges on viuen famílies joves i dinàmiques i un estil modern que trenca motlles i dóna un toc molt contemporani.

En aquest projecte del mes de Catalonia Ceràmica, podem veure un lavabo fet a base d'aquest color, que compte amb l'assessorament d'Enrique Martínez, responsable de la botiga Catalonia Ceràmica del carrer de Buenos Aires, a Barcelona i realitzada per Glòria Fernández Mateo de @gfm_estudio.

 El lavabo negre combina a la perfecció amb el blanc i altres materials naturals com la fusta FOTO: Cedida

El lavabo negre combina a la perfecció amb el blanc i altres materials naturals com la fusta FOTO: Cedida


Les parets del lavabo són de Grespania, model Alpes negre 30x60 i el paviment d'Argenta model Tanum Ceniza 60x60. En aquest ambient, el negre, que, en general, és un color que necessita una especial atenció per no fer més petita i ombrívola qualsevol cambra combina a la perfectament i no afecta la seva sensació d'amplitud. Un lavabo que destaca per la seva elegància i sobrietat.

Un altre punt de vista d'aquest espectacular lavabo FOTO: Cedida

Un altre punt de vista d'aquest espectacular lavabo FOTO: Cedida

Els professionals del material per a la construcció

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

  Visita les nostres botigues!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem