contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: un bany modern

Catalonia Ceramica presenta una remodelació de bany cosmopolita a Valldoreix

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients.

El projecte del mes d’agost té a veure amb la remodelació d’un bany a Valldoreix. En aquest cas és tracta d’un habitatge particular que ha comptat amb l’assessorament de la botiga de Sant Cugat i Cerdanyola, juntament amb Proyectos Viacor, SL.

Reforma d'un lavabo a Valldoreix | Catalonia Ceramica

Reforma d'un lavabo a Valldoreix | Catalonia Ceramica

 

 

Els materials del bany són d’Unibaño i Decosan, els plats de la dutxa d’Hidrobox, les mampares de Megius, les aixetes de Hansgrohe i els accessoris de bany de Cosmic. Finalment, el paviment i els revestiments son de Marazzi i Grespania.

És recomanable no sobresaturar l’espai d’accessoris i objectes innecessaris. Últimament, el que és minimalista és el que s'està portant més perquè, a més, relaxen la ment d'aquell que utilitzarà el bany.

La dutxa d'un bany reformat per Catalonia Ceramica | Catalonia Ceramica

La dutxa d'un bany reformat per Catalonia Ceramica | Catalonia Ceramica

 

 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

  Visita les nostres botigues!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem