contingut promocionat
Garatge Ullés

Nissan Leaf, l'aliat perfecte per la condució urbana i ecològica

ESPAI PUBLICITARI. A Garatge Ullés trobareu una àmplia selecció de cotxes Nissan

El nostre cotxe és, sens dubte, un dels nostres millors amics. I ja no només per les hores que podem passar-hi dins, sinó per tot allò que ens permet fer el nostre propi cotxe, des de desplaçar-nos per la ciutat fins a fer viatges llargs amb la família o amics.

La presa de decisió de la compra d’un cotxe és una de les més importants. A Garatge Ullés hi trobareu una àmplia selecció de cotxes Nissan, perquè pugueu escollir el que més s’adequa a les vostres necessitats. Hi trobareu des dels més utilitaris i ideals per a la ciutat fins als tot terrenys de la marca.

En aquest concessionari de més de 6000 m2 hi trobareu, també, el nou Nissan Leaf, un cotxe 100% elèctric ideal pels amants de la conducció i del medi ambient. Amb els cotxes elèctrics, guanyareu en estalvi i responsabilitat, sense haver de renunciar mai a la seguretat i a la qualitat i tranquil·litat que aporta la marca japonesa Nissan.

El cotxe elèctric és ideal per a zones urbanes, ja que la seva autonomia no es veu afectada i els guanys en eficiència energètica són majors. Per tant, si esteu pensant en un cotxe per a ciutat, el Nissan Leaf és una molt bona alternativa!

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem