contingut promocionat

Catalonia Ceramica

La botiga de 600m2 que té tot el que necessites

Catalonia Ceramica acull la seu central prop de Sant Cugat del Vallès amb fàcil accés i una variada oferta de productes indispensables per a la teva llar

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients.

  Visita la botiga!

Nascuts el 1986, compten amb les últimes tendències i amplíssimes possibilitats de personalització de productes. L'èxit no seria possible sense una bona selecció de les marques comercialitzades i per aquest motiu dediquen atenció als seus proveïdors perquè els clients trobin l'oferta més variada.

 

La millor elecció de materials per a la reforma de la llar | Cedida

La millor elecció de materials per a la reforma de la llar | Cedida

 

 

Què pots descobrir? Des de paviments i revestiments, equipament de bany i wellness, piscines, materials de construcció i adhesius i productes químics. No t'ho perdis! Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica en la millor elecció de materials per a la reforma de la llar o obra nova.

 

La botiga de Catalonia Ceramica a Cerdanyola | Cedida

La botiga de Catalonia Ceramica a Cerdanyola

 

 

Tots els detalls:

Botiga i showroom: Ctra. De Cerdanyola, Km 3 www.cataloniaceramica.es

 

  Més informació

Més informació
 
Comentaris

Destaquem