contingut promocionat
Catalonia

 

Un racó sofisticat: Llum daurada, pica verda i detalls brillants per captivar mirades

L'elecció del verd transmet frescor i serenitat, mentre que el daurat aporta un toc d'opulència i luxe

Els banys elegants i sofisticats destaquen per tenir un conjunt de peces úniques que criden l'atenció de totes les mirades com les d'aquest cas signat per Catalonia Ceràmica, encarregat de proveir tots els elements del lavabo. 
 

  Visita les botigues!

 

En aquest projecte la pica de color verd es combina amb una atractiva aixeta daurada. Un còctel de tons que crea una harmonia visual i que alhora afegeix un toc distintiu a l'espai. L'elecció del verd transmet frescor i serenitat, mentre que el daurat aporta un toc d'opulència i luxe i més quan es combina amb una llum suspesa sobre la pica que afegeix calidesa i que fa destacar cada detall del conjunt. Acaben de completar el bany un el tovalloler i el desaigua també de color daurat.

Les peces daurades afegeixen un contrast brillant i elegant al conjunt en un lavabo, i de parets blanques amb panells FOTO: Cedida

El conjunt del bany FOTO: Cedida

 

 L'elecció del verd de la pica transmet frescor i serenitat FOTO: Cedida

L'elecció del verd de la pica transmet frescor i serenitat FOTO: Cedida

La pica de línies suaus i modernes, es converteix en el punt focal de l'estança, mentre la seva tonalitat verda, reminiscent de la natura, evoca la sensació d'un oasi tranquil i promou un ambient relaxat i equilibrat.

Les peces daurades afegeixen un contrast brillant i elegant al conjunt en un lavabo, de dimensions modestes i de parets blanques amb panells, que serveixen com a llenç perfecte per ressaltar la bellesa del verd de la pica i el daurat de l'aixeta i de la resta de complements.

 

  Visita les botigues!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem