Si haguéssim de fer un recull de la història dels mestres pastissers de la nostra ciutat, no hi ha dubte que en
Ton Casalins hi tindria un dels papers principals, perquè gairebé 50 anys treballant el dolç es diuen molt aviat però es tracta d’una trajectòria amb un pes específic molt important dins d’aquest sector a la nostra ciutat. Les mans artesanes d’en Ton “s’empastifen” -paraules textuals del que ens comenta- des dels 11 anys i en tota aquesta trajectòria La Lionesa ha seguit sempre unes pautes regides per l’artesania, el rigor que exigeix la feina ben feta i el compromís d’oferir un producte sempre de primeríssima qualitat.
Amb la darrera reforma de la botiga, els clients també tenen la oportunitat d’esmorzar, berenar o fer un tast a la zona de la cafeteria. Pel que fa al mostrador, veiem, entre d’altres, que la “bolleria” de tota la vida (no us perdeu els excel·lents croissants) comparteix espai amb un molt extens assortiment de bombons, de pastissos (sacher, selva negra…), de galetes amb melmelada d’atractives formes i, ara més que mai, de torrons de totes les varietats i gustos que us pugueu imaginar. A La Lionesa encara podreu gaudir dels “sabors d’abans” i desitgem per molts anys.
Que vagi de gust!
Entra a la fitxa i conex més sobre la Lionesa