Totmedia crea la nova web de l'Escola Fusió i gestiona l'estratègia de xarxes socials

T'ajudem a promocionar el teu negoci i arribar a nous clients

Totmedia, l'agència de màrqueting local de Sant Cugat, està impulsant l'estratègia de comunicació de l'Escola Fusió, l'escola de música i dansa santcugatenca amb més de 45 anys d'experiència. 

Hem dissenyat una pàgina web adaptada a tots els dispositius i optimitzada per cercadors, i la potenciem perquè tingui més visites.

Des de Totmedia hem dissenyat i desenvolupat la nova pàgina web del centre, a més, de gestionar l'estratègia de xarxes (Instagram i Facebook), així com les campanyes de Facebook Ads. L'àgencia també s'encarrega del manteniment de la pàgina web i de potenciar-la a través del posicionament SEO. També Incrementem l’abast amb els nostres mitjans líders com el TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí. L'objectiu de l'estrategia global és arribar al màxim nivell de trànsit i ajudar a captar nous clients i els resultats obtinguts són molt bons.

Ajudem a gestionar i incrementar la comunitat d’Instagram i Facebook, així com les campanyes de Social Ads.

 

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correu a publicitat@totmedia.cat i et farem una totalment a proposta a mida, juntament amb anàlisi gratuït de l’estat digital de la teva marca​. 

Incrementem l’abast amb els nostres mitjans líders com el TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí

FUSIÓ anunci Totmedia TOT

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem