Totmedia potencia l’estratègia digital de la botiga d’alimentació TOT BO

T'ajudem a promocionar el teu negoci i arribar a nous clients

Totmedia, l'agència de màrqueting de Sant Cugat, hem dissenyat i creat la nova web de TOT BO, una botiga tradicional especialitzada en productes de proximitat i qualitat. Des de Totmedia, hem dissenyat i desenvolupat la nova pàgina web de la botiga. S'ha creat una web intuïtiva des d'on pots realitzar fàcilment la comanda. A l'agència també fem el manteniment de la pàgina web i la potenciem a través del posicionament SEO. A més, Totmedia també gestionem l'estratègia de xarxes socials (Instagram i Facebook) i posicionem les fitxes de Google My Business de les dues botigues, TOT BO Sant Cugat TOT BO Valldoreix. I a més, a diferència d'altres agències, a Totmedia incrementem la difusió i l'abast dels nostres clients amb els nostres mitjans líders com el TOT Sant Cugat.

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una totalment a proposta a mida, juntament amb anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca​. 

 

thumbnail TOT BÓ anunci Totmedia TOT 1

 

 

Comunicació de proximitat

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.
 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem