Totmedia impulsa l’estratègia digital de Catalònia Ceràmica

T'ajudem a promocionar el teu negoci i arribar a nous clients

Totmedia, l'agència de màrqueting local i el TOT Sant Cugat, mitjà líder a la ciutat, impulsen l'estratègia digital de Catalonia Ceràmica. Una estratègia digital en la qual es potencien les xarxes socials (Instagram i Facebook) de la marca, així com la fitxa i la informació del Google My Business (GMB). L'estratègia digital té com a objectiu augmentar la comunitat a les xarxes socials i treballar i posicionar millor presència de la marca a internet a través del GMB per arribar a nous públics. Catalonia Ceràmica, és des de 1986, una de les empreses líder en la venda i distribució de materials i solucions constructives a Catalunya.

Més que una agència

I a diferència de les agències tradicionals, Totmedia amplia la difusió dels seus clients amb les xarxes socials dels seus mitjans líders locals com és el TOT Sant Cugat

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? 

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. Ens encarreguem de crear i potenciar el teu web, fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn i Google My Business, i les campanyes de Socials Ads i Google Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders. Si tens un negoci a Sant Cugat, t'ajudem a promocionar-lo​, som la teva agència de màrqueting local. 

thumbnail CATALONIA CERAMICA anunci Totmedia TOT pagina

Comunicació de proximitat i màrqueting local

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a obtenir més negoci:

Comencem?

info@totmedia.cat

93 590 86 00

Més informació
 
Comentaris

Destaquem