Totmedia ajuda a impulsar l’estratègia digital d'Indus

Potenciem el posicionament de marca i els serveis d'Indus Enginyeria i Arquitectura

Totmedia, l'agència especialitzada en màrqueting local i màrqueting digital impulsa l'estratègia digital d'Indus. Aquesta estratègia digital es desplega en diverses fases, a través de la potenciació de les xarxes socials (InstagramFacebook, Twitter i Linkedin) de la marca, així com el posicionament de la fitxa i l'actualització de la informació del Google My Business (GMB) a més de campanyes SEM. L'estratègia digital té com a objectiu augmentar la comunitat a les xarxes socials i treballar i posicionar millor presència de la marca a internet a través del GMB per arribar a nous públics. 

Indus es va crear l'any 1952 per atendre grans projectes multidisciplinaris d'enginyeria, arquitectura i consultoria.

L'empresa, amb seu a Barcelona i Madrid, compta amb un equip multidisciplinari i professional d'aproximadament 100 persones que ha treballat amb grans projectes per la indústria farmacèutica com Grifols, Esteve, Roche o Kern Pharma, i agroalimentària com Damm, Coca-Cola, Mahou o GBFoods, Adam Foods i Idilia Foods. Així com grans arquitectes de la talla de Ricard Bofill, Norman Foster o Carme Pinós, entre molts altres.

Totmedia més que una agència

I a diferència de les agències tradicionals, Totmedia amplia la difusió dels seus clients amb les xarxes socials dels seus mitjans líders locals com és el TOT Sant Cugat

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? 

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. Ens encarreguem de crear i potenciar el teu web, fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn i Google My Business, i les campanyes de Socials Ads i Google Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders. Si tens un negoci a Sant Cugat, t'ajudem a promocionar-lo​, som la teva agència de màrqueting local. 

 

Indus

 

Comunicació de proximitat i màrqueting local

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a obtenir més negoci:

Comencem?

info@totmedia.cat

93 590 86 00

Més informació
 
Comentaris

Destaquem