5 artistes del Centre d'Art Maristany seleccionats a la I Biennal d'Art Outsider

Els artistes són membres del taller inclusiu organitzat per Windown

Cinc artistes del taller d'art inclusiu organitzat per Windown al Centre d'Art Maristany de Sant Cugat han estat seleccionats per participar de la Primera Biennal d'Art Outsider.

Els 5 seleccionats són Martí Capellas Galceran (Sant Cugat), Joaquim Casals Companys (Barcelona), Àngels Gomà Aznarez (Pontons), Joan Mestre Ferrer (Barcelona) i Mireia Almiñana Martínez (Barcelona).

La biennal se celebrarà en el context del III Congreso Nacional de Arteterapia que se celebrarà a Múrcia al mes de maig d'aquest 2017. En total, es van presentar 165 obres d'arreu d'Espanya, de les quals se'n van seleccionar 40, 5 d'elles, d'artistes de Windown.

Windown és una associació d'artistes i terapeutes que cada divendres dinamitza un taller d'art inclusiu al Centre d'Art Maristany, a Sant Cugat. Un taller on participen artistes amb diverses capacitats compartint un espai de creació lliure de prejudicis i ple d'estímuls.

Aquest reconeixement és un estímul que referma la importància de donar veu i visibilitat al treball dels artistes outsiders, els que creen lluny de motivacions mercantils o estètiques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem