Alumnes de l'IES Arnau Cadell homenatgen els fluxos migratoris amb la dansa

Dins del projecte '5 days to dance', han presentat al Teatre-Auditori l'espectacle 'Voyage'

118 alumes de 3r d'ESO de l'IES Arnau Cadell de Sant Cugat del Vallès, han pujat a l'escenari del Teatre-Auditori per presentar l'espectacle Voyage. Un muntatge de sansa que és el resultat del projecte '5 days to dance' que durant l'última setmana s'ha desenvolupat al centre educatiu.

"Es tracta de viure 5 dies fora del que seria l'ambient normal dels instituts, i dedicar-los a la dansa. Personalment, penso que la dansa és una excusa i, fonamentalment, dels que es tracta és de viure cinc dies d'emocions, en gestos, o cadascú deixa el seu rol i té el seu espai on poder oferir. Una setmana plena d'emocions", ha explicat el director del centre, Josep Lluís Serrano.

Des de fa una setmana, els estudiants han treballat amb la companyia 5 days to dance fora de les aules. El resultat, l'espectacle Voyage, un homenatge als fluxos migratoris, fent referència al que està passant actualment al Mediterrani.

En la proposta hi han participat tots els alumnes de 3r d'ESO del centre, 118. "És una activitat que encabim dintre el crèdit de síntesi, i és curricular en tant que obligatòria per a l'alumnat, el professorat hi està present, i s'avalua", ha destacat Serrano. Amb tot, ha remarcat que "no avaluem de l'1 al 10, sinó que avaluem el compromís, els sentiments i la forma de fer".

"És interessant veure com gent experimentada amb el món de la dansa, interactuen molt bé amb gent que no és el seu espai, i en el resultat, els sentiments es mostren igual o millor", ha afegit Serrano, destacant que "ha estat una setmana carregada d'emocions".

Hi han participat 118 alumnes. FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem