Arriba a la Floresta un punt d'accés al Servei de Biblioteques de Sant Cugat

El nou Biblio@ccés està situat al Centre Social i Sanitari de la Floresta i permet accedir a un fons documental de 770.725 títols i 10.810.625 volums

Les florestanes i els florestans ja disposen d'un punt d'accés als documents de la Xarxa de biblioteques de la Diputació, des d'on podran sol·licitar i agafar en préstec documents (llibres, DVDs, CDs, etc.) presentant el carnet d'alguna biblioteca pública. 

El punt de consulta i reserva, situat dins el Centre Social i Sanitari de la Floresta, permet als usuaris consultar el fons de l'Aladí i triar el document que vulguin. Un cop reservats, els documents sol·licitats es lliuraran cada dijous al Biblio@ccés, i els usuaris podran retornar-lo en un període de 30 dies al mateix Centre o a qualsevol de les Bústies de Retorn de les tres biblioteques de Sant Cugat durant les 24 hores. 

La creació d'aquest punt d'accés, que se suma a la Biblioteca Central, Gabriel Ferrater, la Biblioteca de Mira-sol, Marta Pessarrodona i la Biblioteca de Volpelleres, Miquel Batllori, és el resultat del compliment de la moció institucional aprovada pel Ple de l'Ajuntament el gener del 2016. En aquest ple es va revisar el projecte de creació d'una biblioteca pública de proximitat per donar servei als habitants de la Floresta i Les Planes, en el marc d'actualització del Pla de Biblioteques públiques de Sant Cugat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem