Els Pets, M-Clan, Blaumut i Els Catarres, caps de cartell dels Petits Camaleons

Per a la quarta edició del festival s'han previst 30 propostes musicals, amb set escenaris diferents

Els Pets​, M-Clan​Blaumut i Els Catarres seran els caps de cartell del Festival Petits Camaleons. Un cartell que s'ha presentat aquest dimarts, 26 de maig, a Sant Cugat i que es completa amb 26 propostes més.

El festival, que enguany arriba a la quarta edició, se celebrarà els dies 3 i 4 d'octubre, i manté l'objectiu d'apropar a les famílies i en especial a nens i nenes una sèrie de concerts en petit format, d'una duració breu i ajustada a les seves necessitats.

Per a aquesta edició s'han previst actuacions de 30 grups de primer ordre que es distribuiran en 7 escenaris, un més que en la passada edició. D'aquesta manera, al Teatre-Auditori, l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, la carpa del Circ Raluy i els dos espais Piripipops s'hi afegeix la Simfònica de l'Escola de Música, on fins ara se signaven els discs.

Una altra novetat d'enguany és la celebració de la Gran Festa dels pares a l'interior del Teatre-Auditori. Serà la nit de divendres 2 d'octubre amb Els Pets, que estrenaran la proposta Fan Cambra.

Les propostes musicals

El Festival s'ha presentat aquest dimarts, 26 de maig. FOTO: Artur Ribera

Als caps de cartell s'hi sumen 26 propostes més que, com sempre, es distribueixen en dos dies.
 

Dissabte actuaran Blaumut i Els Pets, i també Ramon Mirabet, Sanjosex, Teràpia de Shock, Cris Juanico, Coriolà, Senior, Lluís Coloma, Guillem Roma, Marion Harper, The Crazycmos, Pearson, Riu, i Karaokesband Kids.

Ja diumenge serà el torn d'M-Clan i Els Catarres, a més de Joan Miquel Oliver, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, In Crescendo, Ebri Knight, Joan Rovira, Germà Negre, Amadeu Casas, Halldor Mar, Yacine & The Oriental Groove, Clara Andrés, Èric Vinaixa, Solà & Estella i Karaokesband Kids.

Més activitats

El cartell d'enguany és obra d'Àlex Roca.

En el festival, que s'ha dissenyat perquè els més petits puguin gaudir de la música amb volums adequats, en horari diürn i amb una gran varietat d’estils i artistes, també s'habilitaran dues activitats paral·leles. Així, el festival comptarà amb el Karaokesband Kids perquè els més menuts puguin cantar dalt de l'escenari i fins a 16 concerts especials per a nadons dirigits per pedagogues, amb l'objectiu d'apropar la música infantil catalana als infants de 0 a 3 anys.

A més, es manté l'espai de signatures, la zona de restauració, els espais chill out per als pares, i les carpes d'expositors a l'exterior del recinte.

Pel que fa a les entrades, es mantenen els preus de la passada edició. El preu de l'entrada senzilla és de 15 euros per dia, i l'abonament diari que dóna accés a tots els concerts del dia té un preu de 25 euros. A més, hi ha l'abonament cap de setmana per 40 euros, i es repeteix l'abonament cap de setmana amb nit d'hotel, i el que inclou el viatge amb FGC.

Pel que fa a descomptes per a socis, aquests tenen un descompte inicial d'entrades a 10 euros per als nens, i l'abonament del cap de setmana a 20 euros.

La festa dels pares és gratuïta per a aquells que tinguin entrada per al festival, i les persones que vulguin assistir únicament a la festa, el preu de l'entrada és de 15 euros.

Ja es poden adquirir les entrades i consultar els abonaments a la pàgina web del Festival.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem