contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

A punt per la presentació d''El pantà maleït: Les morts de Susqueda'

L'acte és gratuït i està obert a tothom prèvia inscripció al formulari

Si vols saber tot el que se sap del doble assassinat d'una parella de joves a Susqueda, la periodista d'investigació Tura Soler ho explicarà a la presentació del seu llibre El pantà maleït: Les morts de Susqueda, aquest dimarts 18 de gener a la Sala El Siglo del Mercantic a les 19h i que serà presentat per la directora adjunta del TOT Sant Cugat, Àgata Guinó. L'acte és gratuït i està obert a tothom i per poder anar s'ha d'omplir el formulari que s'adjunta més avall.

La presentació del nou text està coorganitzat pel TOT Sant Cugat i el Mercantic, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de la llibreria Alexandria. La Campana Edicions i Òmnium Cultural. A més, i si vols un exemplar del llibre El pantà maleït: Les morts de Susqueda pots participar en el sorteig clicant aquí.

El pantà maleït: Les morts de Susqueda

El text explica l'assassinat del 2017 d'una parella de joves al pantà de Susqueda. Un cas que continua sense resoldre, amb molts interrogants oberts i un únic sospitós, actualment en llibertat. El doble crim de Susqueda continua essent un misteri, ja que no s'ha localitzat l'arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on va ser exactament l'escena dels assassinats.

Si no veus correctament el formulari clica aquí

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem