El Teatre-Auditori amplia la seva programació apostant pels espectacles familiars

Noves funcions de 'La Gran Ilusión' d'Antonio Díaz i 'La Dámaris en concert', entre altres novetats de la programació

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha apostat per la programació familiar per ampliar el programa de la temporada febrer-setembre d'enguany.  El teatre santcugatenc ha sumat noves funcions en previsió que algunes obres ja tenien les entrades gairebé exhaurides.

S'afegiran dues noves funcions  de La Dámaris en concert el 26 de febrer a les 12 hores,  i La Gran Ilusión d'Antonio Díaz, el 27 de maig a les 12 hores.

Respecte a la ja prevista funció d'El Petit Príncep, es duran a terme l'activitat Parlem de... El petit Príncep i l'exposició "Els secrets del Petit Príncep", que tindrà lloc al vestíbul de l'Auditori i comptarà amb més de 50 exemplars del llibre. Aquestes activitats permetran reflexionar als més petits sobre la filosofia i les veritats universals del conte de forma lúdica i interactiva. Una activitat organitzada conjuntament amb l'escola Thau.

La nova temporada, que arrencarà el 30 de gener, inclourà espectacles familiars com Gran retorn a la fantasia on hi apareixerà el conegut personatge Geronimo Stilton, l'acolorida Lucrecia. Una bruixa a Barcelona, i una adaptació del clàssic Moby Dick per part de la companyia basca Teatro Gorakada. La programació OFF complementarà la programació familiar amb els espectacles d'Una hora de màgia, dirigida pel Mag Lari i els espectacles Dins la panxa del llop i Alone. Història d'un nàufrag al teatre de Mira-Sol. Un diumenge al mes a les 12 hores també hi haurà les propostes del Cicle de Cinema en família. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem