Els Bastoners de Sant Cugat ja tenen el seu propi conte

El llibre 'La Nur, el Marcel i els bastons entremaliats' estarà disponible per Sant Jordi aquest diumenge, 23 d'abril

Els Bastoners de Sant Cugat celebren enguany el seu 25è aniversari. Per aquest motiu han volgut, d'alguna manera, expressar aquesta celebració amb la publicació del llibre La Nur, el Marcel i els bastons entremaliats, un conte on les il·lustracions, a càrrec de Xin Ning i Paula Rodríguez, són les protagonsites. L'acte de presentació ha tingut lloc a la Casa de Cultura aquest divendres, 21 d'abril, a la tarda, encapçalat per Jaume Casals, membre de la comissió d'educació de l'entitat bastonera.

Casals ha explicat tot el procés del llibre des dels seus inicis al mes de febrer, fins el dia d'avui i a més afirmant que la publicació del conte és "un reconeixement per als que hem ajudat i col·laborat".

L'autora, Rosa Ponsi, ha destacat que "va ser difícil fer un llibre per petits i grans" però ho van aconseguir, ja que "vam fer dos mons paral·lels, una part, més de fantasia amb el món de la imaginació, i una altra part de les vivències i emocions".

El conte

El conte forma part de la  col·lecció "Contes de Sant Cugat" que és una iniciativa que vol apropar als infants la cultura tradicional i popular de la ciutat. Aquest és el tercer conte d'aquesta col·lecció, ja que n'hi ha dos més dedicats al Ball del Vano i el Ram i a Pedra i Sang.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem