L'Esbart Sant Cugat porta 'Tants records' a La Mercè

La formació santcugatenca, acompanyada pel Pere Martínez Quartet, actuarà dintre el MAC Festival els dies 24 i 25 de setembre

El Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat i Pere Martínez Quartet actuaran enguany a la festa major de Barcelona, a La Mercè. Ho faran en el marc del MAC Festival, el Mercè Arts de Carrer, presentant el seu espectacle Tants records.

L'espectacle, dirigit per Laia Martínez, es preestrenava a Sant Cugat durant la Festa Major del 2015, i s'estrenava durant la 18a edició de la Fira Mediterrània de Manresa del mateix any.

Tants records ha estat la primera proposta, en més de 15 anys, en què el Cos de Dansa porta a l'escenari un espectacle amb músics en directe. Una formació musical que forma part del conjunt de l'espectacle i les coreografies, fusionant veu, instruments i dansa. L'espectacle, a més, rebia la Beca Cultura Popular 2015 de la Fundació Jaume Casademont.

Laia Martínez, actual directora del grup, és la creadora de la proposta que es podrà veure a Barcelona els dies 24 i 25 de setembre, a les 14 hores i amb entrada gratuïta, al Parc de La Trinitat.

Un espectacle que porta a l'escenari 21 balladors i 4 músics. A la veu, Pere Martínez; al celo, Martín Meléndez; a la guitarra, Rubén Flores; i a la percussió, Xoan Sánchez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem