L'Orquestra Fusió estrenava 'Fantasia del Paga-li Joan' d'Aleix Losa

Ho feia durant el concert de Festa Major de Sant Cugat el dijous al vespre

L'Orquestra Fusió Sant Cugat estrenava l'obra Fantasia del Paga-li Joan, del santcugatenc Aleix Losa, durant el concert de Festa Major de Sant Cugat del Vallès, celebrat el dijous, 27 de juny, al vespre, a l'Església del Monestir. Un concert, solidari amb Càritas, que va omplir el recinte per escoltar el repertori que l'Orquestra Fusió proposava per Festa Major.

 

Entre les peces interpretades, hi figurava l'estrena de l'obra Fantasia del Paga-li Joan, composta pel santcugatenc Aleix Losa. Una peça, com explicava el compositor en una entrevista al TOT Sant Cugat, que "consisteix a agafar un tema, com pot ser el Paga-li, Joan, i convertir-lo, des del meu punt de vista, en tota una història. És a dir, tu tens un tema recurrent, però afegeixes, i expliques com una història. Tot aquest conjunt crea la fantasia".

Seguici d'inici i pregó de Festa Major 2019. Foto: Bernat Millet.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem