L'Orquestra Simfònica Sant Cugat porta 'El triple de Beethoven' al Teatre-Auditori

El concert és el primer dels tres que oferirà la formació durant la primera part de la temporada

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat porta a l'escenari del Teatre-Auditori el concert El triple de Beethoven aquest diumenge, 29 de setembre. Aquest és el primer dels tres concerts que la formació oferirà a la sala de Sant Cugat del Vallès durant la primera part de la temporada. Una temporada que coincideix amb el trentè aniversari de la formació.

Com explica el director de l'Orquestra, Josep Ferré, "Beethoven va néixer el 1770, i per tant, el 2020 és el 250 aniversari del seu naixement. Un aniversari que de segur se celebrarà amb molts concerts. Nosaltres ens hem anticipat una mica i volem començar la temporada amb una de les grans obres del compositor, que és el concert per a violí, violoncel, piano i orquestra. El fet de ser tres instruments solistes és una cosa molt inusual, i sempre s'ha anomenat aquest concert com El triple de Beethoven. És l'únic que va fer per a tres instruments i orquestra, i és una obra mestra". 

 

Un concert que l'Orquestra vol que sigui "una mica diferent". "Fem un concert de contrastos, ja que hi ha música de començaments del 1800, amb Beethoven, del 1900, amb compositors anglesos, i al final fem una estrena, que és del començament del segle XXI, i que és una obra d'un compositor santcugatenc que es diu David Bozzo", detalla Ferré.

D'aquesta manera, durant el concert del dia 29, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat interpretarà el triple concert de Beethoven, comptant amb la participació dels solistes Òscar Vilaprinyó (violí), Marta Pons (violoncel) i Jordi Vilaprinyó (piano). Tot seguit, s'interpretarà "Introducció i allegro per a corda, opus 47", d'Edward Elgar, peça en la qual intervindran els solistes Pere Bardagí (violí), Laia Pujolassos (violí), Albert Flores (viola) i Julià Borràs (violoncel), i "Scherzo alla marcia", de Ralph Vaughan Williams. Per tancar el concert, l'Orquestra oferirà l'estrena de l'obra "Légende", de David Bozzo.

 

El concert començarà a les 19 hores, i hi ha localitats a la venda. Igualment, la mateixa proposta es repetirà el diumenge, 27 d'octubre, al Teatre-Auditori La Massa de Vilassar de Dalt.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem