La Canals Galeria d'Art representa Sant Cugat a la Tardor de l'Art

El dia 29 de setembre, 82 galeries catalanes inauguraran conjuntament la temporada d'art i la Canals és l'única galeria santcugatenca en participar-hi

La tercera edició de la Tardor de l'Art, que comptarà novament amb la presència de la Canals Galeria d'Art i estarà dedicada al món de la llum, donarà el tret de sortida a la nova temporada d'art a les galeries. Més d'una vuitantena d'espais d'art catalans exposaran des del dia 29 de setembre i durant tot l'octubre una obra d'un artista feta especialment per a l'ocasió. En el cas de la Canals Galeria d'Art, l'artista santcugatenca Neus Colet ha estat l'escollida per realitzar una escultura centrada en la llum. "És una de les millors escultores que tenim, transmet molta força i creativitat i ha creat un llenguatge propi en l'àmbit de l'escultura", destaca Josep Canals.

La Tardor de l'Art és una iniciativa conjunta de les quatre associacions de galeries catalanes i la Generalitat i que té l'objectiu de fer soroll a tot Catalunya per apropar la ciutadania a les galeries; coincidint amb l'inici de la temporada de les galeries. "En aquests moments de crisi, hem d'acostar la nostra activitat a la gent", explica Canals. Canals Galeria d'Art és l'únic espai de Sant Cugat en participar a la iniciativa i el seu responsable assegura que sempre serà al costat de les iniciatives de país en el món de l'art. "Estem en una ciutat d'art i hem d'aprofitar tots els esdeveniments nacionals i internacionals per projectar al món Sant Cugat", afegeix.

El 29 d'octubre es donarà per finalitzada la Tardor de l'Art i cadascuna de les obres de les 82 galeries participants recorreran diferents fires internacionals: "Som un país molt creatiu, però no tenim prou mercat per absorbir tots els nostres artistes", explica Canals, que es mostra molt orgullós per portar el nom de Sant Cugat i de l'artista de la ciutat Neus Colet per diferents racons del món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem