La Casa Aymat es converteix en la Fàbrica de creació i formació

L'equipament també acull la formació no reglada que, fins ara, s'impartia a l'Escola d'Art i Disseny

La Casa Aymat, antiga fàbrica de catifes i tapissos de Sant Cugat serà un centre de creació i formació per a arts com l'escultura, el gravat i la ceràmica, entre d'altres, que fins ara es feien a l'Escola d'Arti i Disseny de Sant Cugat

Amb el canvi d’ubicació a la Casa Aymat, aquests cursos formaran part de l’oferta formativa de la xarxa de Centres Culturals Polivalents i la seva extensió passarà d’anual a trimestral. S’hi afegeixen, a més, cursos específics que tenen a veure amb la tècnica del tapís i la seva tradició.

Tot i això, la Casa Aymat seguirà acollint l'exposició permanent del Museu del Tapís mentre durin les obres d'adequació de Can Quitèria. Un espai que acollirà tot el que té a veure amb aquesta tradició tèxtil.

A més, amb aquest nou ús que se li donarà a la Casa Aymat, els equipaments culturals de la ciutat quedaran connectats i redefinits en la promoció de les arts al centre de Sant Cugat. La Casa Aymat serà la fàbrica de creació i formació, el Centre d’Art Maristany, el centre de promoció de l’art contemporani més actual, Can Quitèria serà el centre per a l’estudi, el foment i la difusió de l’art tèxtil i el Monestir de Sant Cugat, l'espai per a l’estudi i difusió del patrimoni cultural local, especial el que té a veure amb el monument.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem