La CUP planteja tornar a començar de zero el debat sobre la sala de concerts

Atès que l'opció de l'Ajuntament és segons ells una espai de gestió privada, demanen tornar a convocar músics i entitats per fer noves propostes

La CUP vol tornar a començar el debat sobre la sala de concerts ja que, segons ells, el que ara planteja l'Ajuntament no és el que reclamen músics i entitats locals. El portaveu del grup municipal, Guim Pros, ha explicat que "en el darrer Ple es va dir de forma clara, per fi, que el projecte actual no és construir una sala de concerts de caràcter públic sinó una de gestió privada". Per aquest motiu proposa "començar de zero les negociacions" perquè grups de música i entitats vehiculin de nou les seves reivindicacions.

Sobre la redundància que aquesta nova ronda de contactes podria suposar, el regidor del partit Ignasi Bea posa sobre la taula que "el diàleg que hi ha hagut fins ara no s'ha interpretat de manera que s'hagi donat sortida a les reivindicacions de músics i entitats". Per aquesta raó cal, segons l'opinió del partit independentista, plantejar-ho tot de nou.

Bea també ha apuntat una novetat al debat. I és que la CUP estudia plantejar que l'anhelada sala no s'hagi de construir de nou sinó que es pugui reutilitzar algun equipament ja existent a la ciutat per convertir-lo en "una veritable sala autogestionada" que reculli les demandes del sector musical de la ciutat.   

Més informació
 
Comentaris

Destaquem