Nublo Live diu que el seu objectiu és obrir la sala de concerts a finals de març

L'Ajuntament ha anunciat que Promusa i l'empresa que gestionarà la sala han signat aquesta setmana el contracte de lloguer de la nau de Can Solà

"Fa molt temps que hi treballem i per obrir quinze dies abans no vull fer les coses malament". El director de Nublo Live, Carles Cano, ha assegurat al TOT Sant Cugat que la seva intenció és obrir les portes de la sala de concerts a finals de març i a partir d'aquell moment començar amb la programació estable d'actuacions. 

Poc a poc, es van fent passos perquè la sala de concerts esdevingui una realitat i aquesta mateixa setmana l'empresa que gestionarà l'espai i Promusa ja han signat el contracte de lloguer de la nau de Can Solà. "És un contracte de lloguer de la nau a preu de mercat i nosaltres ens comprometem a pagar tota l'adequació (que puja a més d'un milió d'euros)", ha explicat Cano. El director ha afegit que la durada del contracte no és tan llarga com voldria, però que serà suficient per amortitzar la inversió.

Segons ha detallat Carles Cano, Nublo Live està enllestint ara tot el projecte per poder lliurar la documentació a la Generalitat i que els Bombers donin la llicència definitiva per iniciar les obres d'adequació de la nau. Les previsions de Nublo Live és que durant el mes de novembre es pugui iniciar la remodelació, que inclou la insonorització, la reforma del sostres, l'ambientació del local i el condicionament entre d'altres accions. Totes aquestes obres tindran una durada de tres mesos pel que s'allargaran fins a finals de febrer i principis de març.

El director de Nublo Live ha explicat que a partir d'aquell moment s'anirà detallant la programació mes a mes, centrada en el món de la música pop i indie. Els divendres i dissabtes a la nit cal recordar que la sala es convertirà en discoteca; i entre setmana, en principi, l'espai estarà a disposició dels grups santcugatencs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem