Les fotografies d'Amanda Bernal mostren el canvi de Cal Temerari

L'obra de la fotògrafa santcugatenca es pot veure a les parets del nou espai sociocultural de Sant Cugat

Cal Temerari acull, des d'aquest dimarts, 8 de setembre, l'exposició fotogràfica "Caminant entre temps. Sense por". Un recull de 55 imatges captades per la fotògrafa santcugatenca Amnda Bernal que il·lustra el procés de remodelació del nou espai sociocultural Cal Temerari de Sant Cugat.

 

Les imatges estan col·locades a les parets de la Taverna Temerària, ubicada a la planta baixa de l'equipament, ubicat al carrer Plana de l'Hospital.

La mostra s'inaugurava el dimarts, 8 de setembre. FOTO: Artur Ribera

Bernal explica que la idea va sorgir d'ella mateixa i de l'equip de socis de Cal Temerari. L'objectiu era "fer visible el procés de remodelació de l'edifici en què s'ubica el nou espai social i cultural, creant una crònica en imatges que recorre el passat i present d'aquest i en deixa entreveure el futur pròxim".

Bernal és col·laboradora del TOT i del Diari. FOTO: Artur Ribera

Bernal, col·laboradora del TOT i del Diari de Sant Cugat, ha dut a terme el reportatge fotogràfic de cada una de les seves etapes, integrant al mateix temps una visió tècnica i artística, documentant el canvi constant de cada un dels espais i de les persones que hi han participat així com captant la bellesa del material, l'arquitectura i la llum, tal com ella mateixa explica.

Les fotografies es poden veure a la taverna Temerària. FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem