Nerea Carreras parla sobre 'El cielo y la tierra' en la seva novel·la

L'escriptora relata la vida durant l'exili

L'escriptora santcugatenca Nerea Carreras ha publicat la seva novel·la El cielo y la tierra, on parla sobre la dura vida d'exili durant la Guerra Civil espanyola que va patir la historiadora Isabel de Madariaga. "La idea d'aquesta obra va sorgir arran d'un article publicat per El País on es parlava de la figura d'Isabel de Madariaga", explica Carreras.

Relatar aquest llibre no va ser fàcil per Nerea Carreras. "Vaig haver de documentar-me molt sobre Isabel de Madariaga, així com de la història de Catalina de Rússia, sobre molts aspectes que desconeixia" comenta l'autora. Segons la novel·lista, va ser una feina "molt gratificant i interessant".

Arran de la mort de Madariaga amb 94 anys, Nerea Carreras va aprofitar per escriure sobre la gran tasca que va exercir a la història de Rusia. El llibre relata com va arribar a ser una historiadora de referència internacional pels seus estudis sobre la Rússia de Catalina la Gran, emperadriu entre 1762 i 1796.

Nerea Carreras és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster per l'Institut d'Empresa de Madrid. Després de realitzar un curs en el IBFD D'Amsterdam es va especialitzar en dret internacional i ho compagina la seva passió per la lectura i escriptura. "En el cielo y la tierra" és la seva primera novel·la publicada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem