Obertes les inscripcions per participar del Camí de Justícia

L'activitat arriba a la tretzena edició la nit del 22 de desembre

El Museu d'Història de Cerdanyola i el Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès organitzen una nova edició del Camí de Justícia. Una activitat que arriba a la tretzena edició la nit del 22 de desembre. Un any més, els participants recorreran la drecera que va fer el cerdanyolenc Berenguer de Saltells per arribar al Monestir de Sant Cugat, on va matar l'Abat Biure la nit de Nadal de 1350.

La marxa nocturna recorre aquest camí entre el Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola, on arrencarà a les 18.45 hores, i el Museu del Monestir de Sant Cugat. Un cop a Sant Cugat, se servirà un sopar als participants, que també podran gaudir de la representació de l'espectacle Pedra i Sang, que recrea els fets de la Nit de Nadal de 1350.

L'activitat és gratuïta i està recomanada per a majors de 10 anys. Per poder participar-hi cal inscriure's a l'Ateneu de Cerdanyola, presencialment o trucant al 93.591.41.33, del 12 al 20 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.

Com normalment se superen el nombre de places disponibles, el 21 de desembre es farà un sorteig públic a l'Ateneu, a les 12 hores, de les 45 places disponibles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem