Per Sant Jordi, poesia al carrer

És una nova iniciativa que vol mostrar que a Catalunya hi conviuen diverses llengües però que el català serveix de cohesió de totes elles

Òmnium Cultural i Ajuntament presenten A tota veu, una activitat que se celebra el dia de Sant Jordi, concretament a la plaça Augusta a tocar del Monestir. A les 18 hores, diversos santcugatencs vinguts de fora llegiran un poema amb la seva llengua que ells mateixos han escollit. Cada un d'ells tindrà una parella lingüística que llegirà la traducció de la poesia en llengua catalana. Entre d'altres, destaquen l'esportista Gemma Mengual, el periodista Josep Maria Vallès o el músic Joan Pau Chaves, que també oferirà un tastet músical al final de l'esdeveniment. Aquesta iniciativa pretén mostrar el català com la llengua cohesionadora de totes aquelles que conviuen a Catalunya.

És la primera vegada que es fa aquest acte, que també es durà a terme a altres localitats catalanes. A Sant Cugat, la presentació de l'acte anirà a càrrec de la periodista Aina Serra. Tant Òmnium com l'Ajuntament, que han tirat juntament la proposta endavant, asseguren que la iniciativa també pretén apropar la poesia als santcugatentcs.

Mira el cartell de l'activitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem