Per Sant Jordi, roses solidàries

L'associació santcugatenca Amics de Villa Caoba destinarà tots els beneficis de les roses que venguin per Sant Jordi a l'escolarització dels nens de la ciutat La Romana de la República Dominicana

La diada de Sant Jordi és molt més que una diada festiva en defensa de la tradició, la cultura i la llengua catalana. En tot aquest ambient festiu, la solidaritat també hi té cabuda. Aquest dilluns, l'associació Amics de Villa Caoba, amb seu a Sant Cugat, tindran una parada de roses als Quatre Cantons per recollir el màxim de diners per l'escolarització de 120 infants de la mateixa Villa Caoba de la ciutat La Romana, de la República Dominicana.

L'any passat ja van aconseguir portar tots els nens d'aquesta àrea a l'escola l'objectiu que l'associació s'ha marcat per aquest Sant Jordi és aconseguir els diners necessaris per mantenir-los escolaritzats, comprar-los sabates, roba i llibres. Per aquest motiu, l'associació destinarà el tots els diners que obtinguin de la vensa de roses a aquesta finalitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem