El Seguici de Sant Pere treu les entitats al carrer, virtualment

Les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat han volgut mantenir viva la celebració del copatró de la ciutat

Sant Cugat del Vallès ha viscut aquest 2020 una versió ben diferent del tradicional Seguici de Sant Pere. I és que, tot i amb la Festa Major suspesa per les conseqüències de la Covid-19, les entitats de cultura popular i tradicional no han volgut renunciar a aquest acte tradicional del 29 de juny a la ciutat.

Així, de manera virtual, han fet el Seguici. A les 17 hores s'emetia a les diferents xarxes socials i al canal de YouTube de la Coordinadora, el vídeo enregistrat, mantenint les mesures de seguretat establertes, el passat 20 de juny.

 

Més info: Arrenca la celebració de Sant Pere a Casa

D'aquesta manera, els actes "confinats" per celebrar Sant Pere aquest 29 de juny han omplert les xarxes socials de propostes ben diverses. Des del programa #SantPereACasa amb concurs d'arrossos i Paga-li, Joan, entre altres propostes, fins a les les activitats impulsades per la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, com les albades, o el seguici.

 

Més info: Sant Cugat desperta amb les Albades de Sant Pere

Més info: Koklif, Arrossos en la tercera fase i Clan Sant Cu guanyen el 40è Concurs d'Arrossos

Més informació
 
Comentaris

Destaquem