Talent i força es conjuguen amb Sara Baras a l'escenari santcugatenc

La bailaora ha aconseguit sonores ovacions a la sala del Teatre-Auditori de Sant Cugat aquest 27 de gener

Sala plena de gom a gom, silenci sepulcral per gaudir de l'espectacle, sonores ovacions en nombrosos moments, i públic dempeus en acabar la proposta. Això és el que ha aconseguit Sara Baras aquest divendres, 27 de gener, al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Ho ha fet amb Voces, un espectacle carregat de força amb el qual la bailaora ha demostrat el perquè s'havien esgotat les entrades. Un desplegament de força que ha fet emmudir la sala en més d'una ocasió, i esclatar en aplaudiments en tantes altres ocasions durant les dues hores que ha durat la proposta.

'Voves' s'ha pogut veure el 27 de gener FOTO: Localpres

Amb les veus dels seus mestres del Flamenco, Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Antonio Gades, Enrique Morente i Moraíto, presidint l'espectacle representats en grans panells negres a l'escenari, la bailaora articula un muntatge carregat de caràcter que no deixa indiferent.

Tot plegat, impregnat del seu estil propi, amb José Serrano com a company d'escenari, i un cos de ball a l'alçada que ha fet que ningú es mogués del seu seient si no era per aplaudir. Música i cante en directe, i joc de llums impecable. Una nit flamenca que serà recordada a la sala.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem