Vilarasau, Bosch i Martínez estrenen 'Caiguts del cel'

Els tres actors santcugatencs proposen una comèdia sobre la cobdícia a partir del 4 de setembre al Teatre Condal de Barcelona

Caiguts del cel és la nova proposta teatral protagonitzada pels actors santcugatencs Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Carles Martínez. Una obra escrita per Sébastien Thiéry i dirigida per Sergi Belbel que s'estrenarà el 4 de setembre a les 20.30 hores al Teatre Condal de Barcelona. A l'escenari els acompanya l'actriu Anna Barrachina.

 

L'obra es representarà en aquest escenari fins al 25 d'octubre, de dimarts a divendres a les 20.30 hores, els dissabtes a les 18.30 i 21 hores, i els diumenges a les 18.30 hores.

 

Una comèdia per riure i, alhora, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertit de la cobdícia.

Sinopsi

Cartell de l'obra.

La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva.

 

La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem