Asisted preveu duplicar el seu volum de negoci l'any que ve i obrir delegació a Madrid

Asisted disposa de més de 40 anys d'experiència i compta amb 10 delegacions a Catalunya

Asisted l'empresa catalana especialitzada en assistència domiciliària, té previst duplicar el seu volum de negoci fins als 20 milions d'euros durant el pròxim 2021. A més, Asisted inicia la seva arribada a Madrid amb la inauguració d'una delegació a la capital espanyola des d'on donarà cobertura a tota la comunitat. 

Aquest creixement de la companyia, que compta amb una seu a Sant Cugat, es deu a les dades positives registrades. Amb un creixement mitjà anual del 27% en els últims 4 anys fins a arribar als 10 milions d'euros de facturació. Avui en dia, Asisted disposa de més de 40 anys d'experiència i compta amb 10 delegacions a Catalunya, de manera que dóna cobertura a tot el territori català. A banda, la companyia assisteix a un total de 1.500 persones diàriament gràcies als més de 700 assistents i treballadors que té en plantilla, tots ells amb contracte en el Règim General de la Seguretat Social.

 

 

Pla de contingència d'èxit

El president d'Asisted, Gabriel Calzado, ha posat de manifest que encara que durant els sis primers mesos de l'any han estat especialment durs a causa de la crisi de la Covid-19, la companyia ha mantingut la facturació prevista. En aquest sentit Calzado ha indicat que "amb motiu de la pandèmia, vam elaborar un Pla de Contingència en el qual ens posàvem a disposició de les diferents Administracions Públiques i entitats socials d'atenció a la gent gran". El president del grup ha afegit també que el pla "ha estat un autèntic èxit; ha ajudat a mitigar l'angoixa i el patiment originat per la desatenció a moltes persones d'aquest col·lectiu que han estat, i són, les principals víctimes de la patologia que estem patint".

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem