Les associacions de propietaris de Valldoreix i la Floresta, contra el tribut metropolità

Les dues entitats han organitzat una xerrada amb el tinent d'alcalde d'Economia per informar els veïns sobre el nou impost

Les Associacions de Propietaris i Veïns de La Floresta i Valldoreix han mostrat el seu malestar amb el nou Tribut Metropolità. Les dues entitats centenàries denuncien la "manca d'informació i les preses per a cobrar ara el tribut", fet que ha generat "un desconcert total" entre els veïns i veïnes.

Segons les dues associacions, que han emès un comunicat conjunt, es tracta d'un tribut "injust", ja que es pren com a referència el valor cadastral dels immobles "sense aplicar criteris de justícia i equitat" ni "tenint en compte la situació social".

 

Més info: Així és un rebut del nou Tribut Metropolità

Una altra de les preocupacions és que els dos barris assenyalen que "degut al nefast servei de correus, es rebrà la notificació amb retard i conseqüentment tindrà recàrrec". "Cal informar als veïns convenientment sobre el Tribut Metropolità, ja sigui fent reunions als barris o bé habilitant espais de consulta", reclamen.

 

És per això que han organitzat una trobada pels veïns interessats amb el tinent d'alcaldia d'Hisenda, Pere Soler. Serà el 3 de desembre a les 19 hores a la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, a la plaça d'Aiguallonga (carrer de Joan Planas, 2).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem