L'obertura del nou Mercat Vell s'endarrereix a finals d'agost

La inauguració del mercat, que serà un punt de degustació i compra, se segueix ajornant

Un problema en la instal·lació elèctrica del Mercat Vell està retardant les obres de remodelació i la posada en marxa del nou equipament de degustació i compra. Segons han explicat des de l'empresa gestora, Gourmet Sant Cugat, ara la previsió és que el nou mercat obri les seves portes a finals d'agost.

Gran part de la remodelació ja està acabada però falta la instal·lació elèctrica, que s'enllestirà durant el juliol . Montserrat Garcia, de Gourmet Sant Cugat, destaca que hauran de construir una nova estació transformadora d'electricitat per tal de poder garantir la potència necessària per a tot el mercat. "Preferim obrir amb garanties", assegura.

A l'agost, els paradistes tindran temps per acabar de decorar les seves parades i el mercat. Un cop tot a punt, s'obriran les portes a finals d'agost tot i que la inauguració es vol fer passades les vacances, quan l'equipament ja estigui en marxa.

Amb tot, la posada en marxa del nou Mercat Vell, que patrocinarà Estrella Damm, continua acumulant retards, ja que s'hauria d'haver obert durant la primavera.

Degustació a Sant Cugat

El Mercat Vell es convertirà en un mercat de degustació on les parades vendran el seu producte però també oferiran tapes i platets perquè la gent pugui menjar-hi. N'hi haurà una vintena: vingudes de Barcelona com Boket de la Boqueria o Ceviche 103, restaurants de Sant Cugat com Con Xeito, i també parades d'altres mercats santcugatencs.

Conservant la seva arquitectura modernista, s'aprofitaran les obres de remodelació de l'edifici per posar més vidrieres, la qual cosa significarà més llum natural, i que l'espai estigui en contacte amb el carrer, mitjançant també tres entrades.



Un total de 20 parades formaran el nou mercat, entre aquelles que estan destinades a la venda de productes típics de mercat, situades al centre de l'espai, i aquelles que oferiran tastos gastronòmics que envoltaran les primeres. Les taules per menjar estaran situades a tocar de les vidrieres. A més hi haurà espai de terrassa, i hi ha la intenció que el mercat obri fins als voltants de les 11 de la nit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem