Les JERC engeguen una campanya a Sant Cugat a favor del comerç local

La seva intenció és aconseguir a Sant Cugat un comerç just, equitatiu, ecològic, solidari i, sobretot, de proximitat

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Cugat han iniciat una campanya per apostar pel petit comerç enfront de les grans superfícies. L’objectiu és “assolir unes rebaixes més responsables, solidàries i compromeses amb els comerços” de la ciutat.

Les JERC consideren que “la societat de consum i els nous models econòmics han creat la necessitat de comprar a les grans superfícies, oblidant així les petites botigues”. Per això animen a tots els santcugatencs i a totes les santcugatenques a fixar-s’hi més en els comerços locals a l’hora de dur a terme les seves compres habituals i, sobretot, a l’època de rebaixes.

Des de les joventuts del partit es vol conscienciar la ciutadania al respecte, per això, segons comuniquen, tenen la intenció de repartir flyers i enganxar rètols a l’entrada dels centres comercials per donar a conèixer la seva aposta pel comerç local. Apostant pel comerç de proximitat, les JERC creuen que “es potenciarà la ciutat de Sant Cugat, s’impulsarà una ocupació de millor qualitat i s’aturarà la deshumanització del municipi”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem