Oriol Cisteró, nou president d'ERC Sant Cugat

Oriol Cisteró, que va ser el número sis a la llista d'ERC-MES a les municipals, substitueix a Mireia Ingla en el càrrec

Oriol Cisteró, fins ara vocal de Participació Ciutadana d'ERC Sant Cugat, és el nou president del partit, prenent el relleu a Mireia Ingla, presidenta des del 2011 i actual portaveu municipal dels republicans. Així ho han decidit els militants d'Esquerra en una assemblea celebrada aquest divendres, dia 22 de gener. La de Cisteró era l'única candidatura que s'havia presentat.

En declaracions al TOT, el nou president d'ERC ha explicat un dels objectius primordials de la seva presidència: "Cridarem a la militància a exercir un activisme social, participar activament de la vida associativa del poble, que és la millor manera de servir al país".

Amb vista posada al futur i amb les eleccions municipals a l'horitzó (tres anys com a mínim), Cisteró assegura que l'objectiu d'Esquerra serà "guanyar": "Tenim potencial, i més en el moment que viu el país. Ens hem de plantejar seriosament guanyar les eleccions".

Sobre el pacte d'estabilitat pressupostària amb Convergència i si això pot afectar el discurs tradicional d'ERC Sant Cugat d'oferir un model de ciutat alternatiu al de la llavors CiU, Cisteró creu que no: "Preferim avançar poc, que no pas no avançar". A més, ha assegurat que es poden tenir "models de ciutat oposats" però "tenir punts de coincidència".

La nova executiva d'ERC Sant Cugat està integrada per una dotzena de persones i la secretària d'organització serà Alba Gordó.

Nova executiva d'ERC Sant Cugat

  • Oriol Cisteró, president: Enginyer, MBA i fundador de l'empresa d'aliments ecològics De l'hort a casa, a més de les cerveses Almogàver.
  • Alba Gordó, secretària d'organització: Estudiant de Física i de Química. Va ser portaveu de les JERC. Ha estat voluntària de la Creu Roja i actualment està implicada en diversos moviments feministes i socials.
  • Pilar Gibert, secretària de finances: Llicenciada en Dret i amb un postgrau en Economia i Gestió d'Hisenda, treballa com a cap de servei en l'àmbit de la contractació i les finances.
  • Èric Gómez, secretari de política municipal: Llicenciat en Dret i Ciències Polítiques i màster en Dret Parlamentari. Regidor a l'Ajuntament i portaveu de la JERC durant diversos anys. També és assessor del grup parlamentari d'ERC a Madrid.
  • Esther Madrona, secretària d'imatge i comunicació: Llicendiada en publicitat i relacions públiques, màster en producció i comunicació cultural i postgau en gestió i polítiques culturals.
  • Ainhoa Miró, secretària de la dona: Estudiant d'Educació Primària. És secretària de finances de les JERC, formació de la qual en forma part a l'executiva regional.
  • Xavier Ros, vocalia d'entitats i esports: Format en Ciències Empresarials per la UB, diplomat en Direcció d'Operacions per ESADE i amb un MBA Executive per EAE. Empresari santcugatenc, és vicepresident del Sant Cugat Esport Futbol Club.
  • Eva Lafuente, vocalia de districtes: Llicenciada en Dret i en Política, treballa al sector públic fent suport jurídic, viu a Mira-sol i és sòcia d'Intermón Oxfam i Greenpeace.
  • Teresa Veciana, vocalia de coordinació interna: Llicenciada en Arts i Oficis per la Llotja de Barcelona, també és diplomada en Gemmologia i Arqueologia Hispànica. Ha estat vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix.

A més, són càrrecs nats a l'executiva la portaveu municipal d'ERC, Mireia Ingla, el vocal republicà a l'EMD de Valldoreix, Noël Climent, i el portaveu de les JERC, Lluc Cahís.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem