Arriba la cita per les dones empresàries a Sant Cugat

El Women Congress és un espai de comunicació i intercanvi de coneixement en clau femenina

Aquest dijous, dia 5 d'octubre, se celebra la quarta edició del Women 360⁰ Congress, el primer congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària. Una cita que reuneix a més de 300 dones per parlar de salut, dona i empresa, i en el qual aquest any tindrà una especial rellevància els temes relacionats amb l'empresa saludable i la diversitat del talent. La trobada és a Esade Creapolis a partir de les nou del matí.

La 4ª edició del Women 360º Congress proposa 9 sessions per estudiar a fons un tema en concret relacionat amb el benestar de la dona i compta amb la participació de reconeguts professionals i experts. Durant el matí, hi ha ponències i taules rodones sobre salut integral, dermatologia, salut íntima de la dona i la gestió del dolor.

A la tarda, les sessions estan centrades en aspectes pràctics, com la sessió de meditació del sociòleg Vivenç Alujas. Pilar Gómez-Acebo, experta en assessorament, coaching i estratègia explicarà les claus de la gestió del conflicte en el canvi generacional de les empreses i també hi haurà una sessió de Networking 3.0.

La inauguració del congrés compta amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; Albert Castellanos, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat; la doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona; Nuria Lao, presidenta del Observatori Dona, Empresa i Economia; Oriol Alcova, director General d'Esade Creapolis; i Rosa Cuscó, directora del Women 360° Congress.

El Women 360° Congress neix com un espai de comunicació i intercanvi de coneixement en el qual s'analitzen i valoren tendències, actualitat i punts carenciales sobre aquestes temàtiques, en clau femenina i saludable, i es donen propostes que s'acosten a les necessitats reals de la dona. L'objectiu del congrés és oferir un espai d'interacció amb altres empresàries amb interessos comuns i abordar temes que preocupen a la dona sobre salut, empresa, benestar i bellesa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem