Directives i empresàries es troben a Sant Cugat per afrontar la seva salut i benestar

Aquest 13 d'octubre se celebra a Sant Cugat la tercerda edició del Women 360º Congress

La tercera edició del Women 360⁰ Congress, el congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària; tindrà lloc a Sant Cugat el pròxim dijous, dia 13 d'octubre. Aquesta edició arriba amb novetats sobre medicina personalitzada per a la dona, compliance en lideratge femení, estratègies per a l'alta direcció i gestió del canvi per accedir a llocs de responsabilitat, entre altres. Precisament, l'objectiu d'aquest congrés, que aplega unes 300 persones, és oferir a les dones un espai d'interacció amb altres empresàries amb interessos comuns, siguin aspectes de salut personal, de bellesa o més relacionats amb l'àmbit de l'empresa.

Durant tota la jornada hi haurà una desena de ponències centrades en la salut de les dones i la seva relació amb el món professional com a directives i empresàries. Entre els conferenciants, destaquen professionals mèdics de primer ordre com el prestigiós ginecòleg Santiago Dexeus, així com directives com Helena Herrero, presidenta d'HP Espanya i Portugal.

El congrés s'iniciarà a les nou del matí amb l'acte inaugural i la primera ponència serà a les deu i anirà a càrrec de Judith Mata, directora executiva de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé, que parlarà de la Qualitat de vida després del diagnòstic del càncer. A partir d'aquí s'aniran succeint les xerrades, que acabaran al vespre amb una sessió de networking. A la inauguració hi participaran Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya; Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Familia; i Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia; entre altres.

Consulta el programa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem