Les dones empresàries es troben a Sant Cugat pel Women 360º Congress

Aquest dijous se celebra la segona edició del Women 360º Congress, que té com a principal objectiu millorar la salut i el benestar de la dona directiva i empresària

Les dones empresàries i directives es trobaran a Sant Cugat aquest dijous, dia 15 d'octubre amb la segona edició del Women 360º Congress a les instal·lacions d'EsadeCreapolis. El congrés, organitzat per Cusco&Codinachs SCP, té com a principal objectiu millorar la salut i el benestar de la dona directiva i empresària. Durant la jornada, composada per networking, xerrades i conferències; es tractaran aspectes com el fet d'aportar solucions al lideratge, l'apoderament, la conciliació o la igualtat de la dona.


Així es presenta el Women 360º Congress, que debat sobre la salut i el benestar de la dona empresària i directiva: "Sabem que gran part de l'entramat empresarial femení està considerat com un dels més competitius i preparats a nivell europeu. No obstant això, de la salut d'aquest perfil de dona se'n parla molt poc, i per dirigir i governar amb èxit, és fonamental cuidar el pilar més important, la salut".

Consulta tot el programa.

Programa del Congrés

La jornada comença a les 9 del matí amb un total de 8 ponències centrades en aspectes de la salut. Totes elles impartides per experts en la matèria com Carmen Sánchez Martín (psicòloga, sexòloga i psicoterapeuta), Mar Blanco (llicenciada en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments) o Ramon Vila-Rovira (cirurgià plàstic).

A la tarda, a partir de les 16h, hi haurà un workshop per treballar les emocions i redescobrir els punts forts i les habilitats directives de les dones. Finalment, es realitzarà un networking 3.0 interactiu i participatiu conduït per l'experta Rosaura Alastruey.

El preu del congrés és de 75 euros per persona. Que inclouen les conferències, els debats i col·loquis, l'espai Beauty Health Point, el dinar, el workshow, el networking i una bossa d'obsequi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem