Dues firmes nord-americanes vendran el dispositiu Escout d'una startup santcugatenca

EscoutMe forma part de Up! Catalonia, amb seu a Sant Cugat del Vallès

Dues empreses nord-americanes distribuiran una versió modificada del dispositiu Escout, fabricat per una startup amb seu a Sant Cugat del Vallès. Els creadors del dispositiu s'integren a UP! Catalonia, una plataforma d'inversió i suport a l'emprenedoria ubicada a Sant Cugat. EscoutMe és una empresa nascuda d'una companyia nord-americana que desenvolupa un sistema d'accés remot a cases i establiments diversos molt popular al mercat americà.

EscoutMe és una caixa cuirassada ancorada a portes i altres punts segurs que emmagatzema la clau de la porta al seu interior. Operada amb telèfons intel·ligents o via web dóna accés sense estar present, administra l'accés a convidats, controla l'activitat i molt més.

El dispositiu està implantat en el mercat immobiliari nord-americà des de fa més d'una dècada, com una solució tant per a agents immobiliaris com per a empreses de reformes, neteja, assistència a discapacitats, etc. Propietaris d'apartaments turístics, usuaris de plataformes com Airbnb, podran facilitar l'entrada de visitants coneixent en tot moment les entrades i sortides de l'immoble.

Amb l'acord signat, Ekey Access LLC, filial nord-americana de la startup Cometways SL, i Wab Labs Inc., amb seu a San Francisco, subministraran 200.000 unitats d'aquest dispositiu per un import de 3.200.000 dòlars.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem