Everis inaugura una oficina a Sant Cugat

La companyia amplia l'equip amb 110 treballadors especialitzats en l'externalització de processos

La consultora multinacional de negoci Everis ha inaugurat una oficina a Sant Cugat. Els 110 empleats que acollirà la nova seu estaran especialitzats en solucions de externalización de processos de negoci o Business Process Outsourcing (BPO, per les seves sigles en anglès).
 

D'aquesta manera, Everis podrà seguir potenciant la seva oferta de solucions BPO als seus clients, especialment en el sector financer. A més, la consultora també s'enfocarà en el Vallès com a àrea d'interès per a la captació de talent.
 

En concret, la nova oficina està situada en la planta 2 de l'edifici KIBO, en el complex empresarial de Vallsolana Garden Business Park, situat en Camí de Cas Camps.

Decidida aposta per Catalunya

Amb l'obertura de la nova oficina, Everis reforça la seva aposta per Catalunya, on compta amb més de 15.000 metres quadrats ditribuidos entre Barcelona, Mataró i Sant Cugat.
 

La consultora, a més, compta amb quatre centres d'excel·lència que exporten serveis d'alt valor afegit a altres mercats. En concret, Everis ha engegat el centre d'excel·lència en Arquitectures Tecnològiques, format per un equip de més de 50 professionals experts en noves tecnologies, un centre especialitzat en solucions de Big Data, un centre enfocat en tresoreria i mercats de capitals, que dóna serveis a entitats financeres i corporacions de tota Europa, a més de la societat arilion, el seu centre especialitzat en la gestió de processos transversals de RRHH i economicofinancer.
 

En l'actualitat, Everis compta amb 2.600 professionals a Catalunya i té com a objectiu incrementar l'equip en 900 persones per als propers dotze mesos.

El 40% de les incorporacions seran joves recentment llicenciats en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i el 60% seran professionals amb experiència especialitzats en tecnologies més innovadores i processos de negoci dels diferents sectors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem