GFT s'alia amb Fidor per construir el futur del negoci digital de la banca

GFT és una de les companyies que més fort ha apostat per Sant Cugat els últims anys

La multinacional alemanya amb seu a Sant Cugat GFT ha materialitzat una aliança amb la companyia Fidor per centrar-se en el  desenvolupament d'aplicacions mòbils per al sector financer, així com tot el relatiu a la seva venda i màrqueting. Totes dues companyies estan especialitzades en el sector de la banca digital i amb la seva aliança estratègica volen fer un pas més enllà en la seva aposta.

"Es tracta d'un primer pas per construir la propera generació de la banca digital dins d'un potent ecosistema", explica GFT. Un dels principals pilars d'aquesta aliança seran els Laboratoris d'Innovació Digital de GFT, on ambdues companyies combinaran la seva experiència i coneixements per desenvolupar idees, innovacions i prototips. Un d'aquests laboratoris està a les instal·lacions de GFT a Sant Cugat.

"Les necessitats del client estan canviant mentre que les possibilitats de digitalització continuen creixent. Més que una qüestió de mantenir el ritme, es tracta de formar nous desenvolupaments a llarg termini", exposa la multinacional alemanya en un comunicat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem