Iceta (PSC) reclama fer “pinya” per salvar la plantilla i la producció de la Delphi

El líder del PSC s'ha interessat per la situació dels treballadors de Delphi i ha animat a tots els partits a treballar conjuntament

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, s'ha reunit aquest dimarts, dia 22 de febrer, amb els treballadors de Delphi per conèixer de primera mà la situació que està vivint l'empresa santcugatenca després de l'anunci de tancament. A la sortida de la trobada, el socialista ha reclamat "fer pinya" entre tots els partits i les administracions per tal de defensar el manteniment de la planta i els llocs de treball.

Iceta ha dit que davant l'anunci de la multinacional del tancament de la planta per a finals d'any el missatge que s'ha de donar és "una barreja de preocupació i esperança", ja que ha destacat que la fàbrica té potencialitats per aconseguir finalitzar un procés de reindustrialització. El lidel del PSC ha reiterat que ara és hora de fer “acompanyament i no entrar en picabaralles polítiques entre governs i oposició. Els partits, aquí, hem d’anar agafats de la mà, i sumar el màxim d’esforços entre les diferents administracions”.

El president del comitè d'empresa, José Antonio Moran, ha explicat que aquest dilluns es va mantenir una reunió amb la direcció, durant la qual ha reconegut que no hi va haver "avenços significatius" tot i que sí que ha reconegut que "s'estan produint avenços". En tot cas, ha demanat discreció en el procés negociador i ha reiterat la petició a la direcció del temps necessari per trobar un nou inversor. "En les properes setmanes o com a màxim en els propers dos mesos podem tenir una solució que ens pugui satisfer a tots", ha dit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem